Serwis ze znakiem jakości

 

Spanie.pl

 

Kubaczka - mieszkanie na poddaszu - Wisła

Adres obiektu Biała Wisełka 20, 43-460 Wisła
 

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 6 opinii
5.0
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 20

 
 

Sylwia
Dodano: 2016-04-19
Pobyt od: 2016-04-15 do 2016-04-17 IP: xx.101.72.76
 
 
    

Apartament rewelacyjny w idealnej jak dla mnie lokalizacji. Na pewno tam wrócę. Szczerze polecam.


 
 

Monika i Robert
Dodano: 2016-04-18
Pobyt od: 2016-04-13 do 2016-04-17 IP: xx.234.14.199
 
 
    

Mieliśmy przyjemność tu zawitać i szczerze możemy polecić to miejsce.Z chęcią tu wrócimy.


 
 

Justyna i Arek z Siemianowic Śląskich
Dodano: 2013-05-23
Pobyt od: 2013-05-11 do 2013-05-14
 
 
    

Świetne miejsce. Apartament jest fantastyczny i dobrze wyposażony. Lokalizacja zaraz przy głównym szlaku na Baranią Górę. Mili gospodarze. Można odpocząć i cieszyć się bliskością górskich szlaków, a wieczorem można grillować. Cisza, spokój - rewelacja! Na pewno jeszcze wrócimy :)


 
 

Maciej z Częstochowy
Dodano: 2013-05-10
Pobyt od: 2013-04-28 do 2013-05-01
 
 
    

Witam. Super apartament! 2 sypialnie i przestronny salon z tv. Łazienka i w pełni wyposażona kuchnia ze zmywarką i lodówką. Na żywo jeszcze lepiej to wszystko wygląda niż na foto. Duży plus to osobne wejście do apartamentu i sklep w budynku prowadzony przez właścicieli. A następnym plusem to niebieski szlak na Baranią Górę, który znajduję się zaraz przy obiekcie!Jak dla mnie jeden z najpiękniejszych szlaków w tym rejonie, polecam! Cisza spokój...aaaa zapomniałem, około 500 metrów w dół od obiektu znajduje się piękne Jezioro Czerniańskie! Spacer dookoła jeziora świetna sprawa! Polecam, polecam i jeszcze raz polecam! :)


 
 

Łukasz i Agnieszka
Dodano: 2012-12-18
Pobyt od: 2012-12-07 do 2012-12-10
 
 
    

Witam serdecznie! 2 tygodnie temu miałem możliwość spędzenia cudownego weekendu właśnie u Państwa Kubaczka. Wraz z moją partnerką jesteśmy bardzo pozytywnie zaskoczeni wysoką jakością oferowanego noclegu, a także przemiłej właścicieli i właściciela, z którymi naprawdę ten pobyt w tym miejscu wydaje się jeszcze lepszy. Bardzo spokojna dzielnica, mnóstwo możliwości dla par, dla rodzin z dziećmi jak i narciarzy. Mam porównanie z kilkoma innymi obiektami, w których miałem możliwość nocowań, więc stwierdzam, że KUBACZKA jest na moim pierwszym miejscu pod każdym względem. Pozdrawiamy serdecznie :)


 
 

Viola
Dodano: 2012-10-03
Pobyt od: 2012-09-29 do 2012-09-30
 
 
    

Miejsce godne polecenia. Z pewnoscia tam wrocimy.


 
Mariolka, Robert, Dorotka i Marlena
Dodano: 2010-11-22
Pobyt od: 2010-11-19 do 2010-11-21
 

Spędziliśmy w tym apartamencie wspaniały weekend. Żal było gdziekolwiek wychodzić:) Apartament czyściutki, cieplutki, bardzo przyjemny. Ładniejszy niż na zdjęciach. Osobne wejście, a więc całkowita prywatność. Kuchnia doskonale wyposażona. Sklep w budynku jest dużym plusem. Właściciele bardzo mili. Bardzo bardzo polecamy i na pewno tu wrócimy:)


 
Ola i Janusz
Dodano: 2010-07-07
 

Apartament bardzo fajny,ładniejszy niż na zdjęciach.Osobne wejście gwarantuje prywatność.Piękna okolica,mili właściciele.Polecamy!


 
EWA
Dodano: 2009-05-28
 

chciałam bardzo podziękować za miły pobyt i cudowny apartament w którym czuliśmy się jak u siebie , duże znaczenie miało to że jest z osobnym wejściem , sklep na dole , piękna okolica , cisza i spokój czego można chcieć więcej. z miłą chęcią powróciłabym tam raz jeszcze i kolejny , poprostu super , jeszcze raz bardzo dziękuje i polecam wszystkim to códowne miejsce


 
Kalu, Justyna, Ciku, Marysia
Dodano: 2009-02-18
 

Apartament superowy!!duży plus sklep w budynku z dogodnymi cenami :)Gospodarze bardzo mili i sympatyczni :) okolica superowa :) po prostu: cud, miód i orzeszki :) Polecamy wszystkim bo naprawę warto się tam wybrać :)


Opinie 1-10 z 20

 

Wisła w przewodniku

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Zakochaj się w Wiśle, czyli co warto zobaczyć i zwiedzić

Wisła swoją popularność zawdzięcza w dużej mierze Adamowi Małyszowi, ale okolica ma do zaoferowania dużo więcej. Czym zauroczy cię Wisła?

Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie